top of page

Esittelemme ainutlaatuisen menetelmän - kasvojen kohotuksen ilman leikkausta.

 

Veistoksellinen, syvien kudosten hieronta.

Käytämme tekniikoita, jotka on suunniteltu korvaamaan kasvojen ja kehon nuorentamisen menetelmiä. Eksklusiivinen menetelmä – veistoksellinen, syvien kudosten kasvojen hieronta on erinomainen vaihtoehto plastiikkakirurgian ja injektiohoitojen korvaamiseksi.

 

Veistoksellinen, syvien kudosten hieronta.  Antigravitaatiotekniikka kiinteyttää, korostaa kasvojen luonnollisia muotoja ja ehkäisee ihon veltostumista. Menestyksen salaisuus piilee kaksivaiheisessa menetelmässä: ulko- ja sisäpuolella (suun kautta tehtävässä) hieronnassa. Tämän menetelmän avulla saadaan aikaan oikea kasvojen "asento", kasvot suoristuvat ja alkavat säteilemään. Ihon väristä tulee terveellisen värinen, kiinteä ja rypytön. Hieronnassa on kaksi vaihetta: veistoksellinen ja syvien kudosten hieronta.

 

Veistoksellinen vaihe. Ammattitaitoinen hierojamme muotoilee kasvot poistamalla kaiken tarpeettoman, kuten kaksoisleuan, roikkuvat posket ja suupielet, löysät silmäluomet, sekä kulmakarvojen välissä olevat rypyt.

 

Syvien kudosten hieronnan vaihe.

Hierojamme käy steriilihanskoissa kauttaaltaan läpi suun kautta kasvojen lihakset sekä puremalihakset. Koska vaikutus kohdistuu syviin alueisiin, se vaikuttaa aineenvaihduntaan - mikroverenkiertoon, lymfapisteisiin ja kollageenin tuotantoon.

Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen voi huomata kasvojen nuorentuneen. Nämä kaksi vaihetta saavat aikaan kasvojenkohotuksen ilman leikkauksia luonnollisesti.

Veistoksellinen, syvien kudosten hieronnalle suositellaan 8-12 hoitokertaa. Hoidot suositellaan tehtäväksi kerran kuukaudessa.

 

Hieronnan kesto on 50 minuuttia.

bottom of page